Event

Tidigare projekt

Aagency är en personlig eventbyrå som tar hand om allt från strategisk planering och projektledning till genomförandet av en mängd olika mötesplatser och event. 

Här är några exempel på våra uppdrag:

  • Strategisk planering: Vi hjälper att planera och skapa koncept. Vi utgår från er målsättning och skapar kreativa och konkreta lösningar. Givetvis så hjälper vi till att genomföra och utvärdera det tillsmans mer er. 
  • Projektledning för event: Från idé till utförande hanterar vi alla aspekter av ditt event, oavsett om det är en intern workshop, en stor publik festival, eller en företagskonferens.
  • Kickoff-Möten: Starta året eller projektet med en kickoff som motiverar och engagerar dina medarbetare. Vi designar kickoffs som stärker teamkänslan och ger energi inför kommande utmaningar.
  • Lanseringer & sommarfester: Vi skapar oförglömliga sommarfester som är anpassade efter just ditt företags unika kultur och behov, perfekta för att fira årets framgångar och stärka banden mellan kollegor.
  • Pristutelningar & Galor mm: Under senste åren har bi haft förtroende att tillsamans med Sveriges Kommuniaktöer arrangera Stora Kommunikationspriset. Vi har erfaetnhet från flera olika galor och prisutdelningar och kan hjälpa till med att delar av eventet eller ta hand om hela processen.  
  • GoWest: Tillsammans med projektteamet leder vi arbete med en internationell årlig mötesplats för investerare och entreprenörer. Vi hanterar alla delar av eventet: offerter, logistik, program, rekrytering av talare, bokning av lokal och logi . Rekrytering och handledning av extra personal och volontärer. 

Oavsett vilken typ av evenemang du planerar så tar vi fram kreativa koncept som engagerar deltagarna och skapar minnesvärda möten. Vårt mål är att skapa mötersplatser som inte bara når ut utan också berör, och som bidrar till att stärka ditt varumärke och din organisation.

Sommarfest

WeAudit

Stor revisionsbyrå där vi har hjälpt till att organisera och planera en sommarfest

Event inom life sience

Park annual

Park Annual är ett livsvetenskapligt evenemang som erbjuder inspiration, tankeväckande presentationer, framtida trender och banbrytande idéer. Det återkommer årligen vid Medicinareberget i Göteborg, med mingelmöjligheter före, under och efter programmet på scenen.

Event

GoWest

GoWest i Göteborg är ett årligt riskkapitalforum som riktar sig till investerare, startups och scaleups i de tidiga finansieringsfaserna, från pre-seed till serie A. Det är en händelse där deltagare kan söka nästa investering eller delta i högkvalitativa matchmaking- och nätverksaktiviteter. Evenemanget utnyttjar Västsveriges industriella arv och dess framväxande status som ett ledande centrum för deep-tech, genom att sammanföra företag som omformar industrier, globala investerare och det nordiska innovationsekosystemet i en flerdagars konferens​.

Event

Sveriges kommunikatörer

Stora Kommunikationspriset, utdelat av Sveriges Kommunikatörer, är Sveriges finaste utmärkelse för framstående insatser inom kommunikation. Priset premierar personer och organisationer som utmärkt sig särskilt under det senaste året.

Letar du efter något specifikt som inte nämns här?

Kontakta oss så utforskar vi tillsammans hur vi kan skapa en lösning skräddarsydd för dig!

(+46) 761-01 59 95

Aagency By Alex är en kreativ & personlig eventbyrå som utför strategisk planering och genomförande av evenemang.

(+46) 761 – 01 59 95

hello@aagency.se

Copyright © 2024 Aagency. All Rights Reserved.